سفته الکترونیک

سفته الکترونیک – امروزه با توجه به گسترش تکنولوژی، روند کارهای بانکی اغلب به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، از چند سال گذشته تاکنون بسیاری از بانک‌ها  و موسسات مالی خدمات خود را به صورت آنلاین و الکترونیکی نیز عرضه کرده‌اند که می‌توانید به صورت کاملاً آنلاین از افتتاح حساب تا کلیه فعالیت های بانکی خود را انجام دهید که این یک نوآوری بسیار عالی و قدمی بزرگ برای راحتی مردم است و می‌تواند بسیار مورد استفاده قرار بگیرد.

در چند وقت اخیر هم بحث سفته الکترونیکی بسیار مورد توجه قرار گرفته و این بدان معنا است که می‌توانید سفته الکترونیکی دریافت کنید و دیگر نیاز نیست که برای دریافت سفته به بانک بروید، این موضوع مهم در حال اجرایی شدن می‌باشد و می‌تواند صدور سفته را بسیار سریع تر و ساده‌تر کند و در صورتی که شخصی بخواهد سفته‌ای را دریافت کند، می‌تواند به صورت الکترونیکی این‌کار را انجام دهد.

در این راستا احرازشو با ارائه سفته و برات الکترونیک گامی بزرگ در این عرصه برداشته تا عموم مردم امنیت و راحتی را بیش از پیش تجربه کنند. احرازشو برای راه اندازی سرویس سفته و برات الکترونیکی تمامی زیرساخت های مورد نیاز از جمله احراز هویت آنلاین و امضای دیجیتال را نیز با به روزترین دانش روز دنیا و قوی ترین هوش مصنوعی پیشرفته ارائه کرده است.

در صورتی که در این خصوص نیاز به راهنمایی دارید، کارشناسان ما همیشه آمده پاسخگویی به شما هستند
ارتباط با احرازشو

با توجه به مهم بودن سفته الکترونیکی، در این مقاله می‌خواهیم توضیحات بیشتری را نسبت به این موضوع ارائه دهیم تا کاملاً با آن آشنا شوید و از این پس از سفته الکترونیکی استفاده کنید.

سفته الکترونیکی چیست

از سال‌ها گذشته تاکنون اگر یک‌بار هم به سراغ دریافت سفته از طریق بانک‌ رفته باشید، متوجه شده‌اید که چقدر روند دریافت سفته می‌تواند وقت‌گیر باشد. برای این که بتوانید سفته دریافت کنید، نیاز است که به بانک‌ مراجعه کنید و بعد از دریافت نوبت منتظر باشید که تا یک صف طولانی تمام شود و شما بتوانید یک سفته بسیار ساده را دریافت کنید.

اما با توجه به این که این روند بسیار زمان بر است است، اگر بخواهید سفته الکترونیکی دریافت کنید، می توانید از طریق سامانه اینترنتی خود بانک ها اقدام به دریافت سفته کنید و از این بابت دیگر مشکلی نداشته باشید، این سامانه سفته الکترونیکی از 19 بهمن ماه 1400 شروع به کار کرده است که در حال حاضر خدمت رسانی خود را پیش می‌برد.

به نقل از وزیر اقتصاد آقای دکتر خاندوزی؛ از این پس هر فردی می‌تواند در منزل خود و بدون این که به بانک مراجعه کند، سفته را دریافت کند و خیلی ساده از آن استفاده کند، این سامانه که برای صدور سفته فعال است، به صورت 24 ساعته فعالیت می‌کند و افراد می‌توانند خیلی ساده برای دریافت سفته در هر ساعتی از شبانه روز اقدام کنند. سفته‌های غیرحضوری و یا همان دیجیتال از طریق سامانه های الکترونیکی بانک ها صادر می‌شود که می‌توانید خیلی ساده و بدون هیچ مشکلی از آن‌ها استفاده کنید.

یکی از بهترین مزیت‌هایی که سفته الکترونیکی می‌تواند داشته باشد، به حداقل رساندن امکان جعل است. دیگر امکان جعل سفته به صفر خواهد رسید و هر زمان سفته‌ای مفقود شود و یا به سرقت برود خیلی ساده از طریق سامانه همان بانک، سفته الکترونیک قابل رهگیری خواهد بود.

سفته الکترونیکی چه کاربردی دارد؟

با توجه به این که سفته الکترونیکی خدمتیست تازه ارائه شده توسط بانک‌ها، ممکن است در خصوص آن سوالاتی را در ذهن داشته باشید، برای مثال ممکن است ندانید که سفته الکترونیکی دقیقاً چه کاربردی می‌تواند داشته باشد.

برای دریافت وام و تسهیلات از بانک‌ها و یا برای خرید لوازم و تجهیزات، ممکن است نیاز به واگذاری سفته جهت ضمانت داشته باشید، سفته الکترونیکی دقیقاً همین ضمانت برای شماست.

افراد تاکنون از سفته‌های کاغذی برای این موارد استفاده می‌کردند اما با توجه به  ماهیت کاغذی بودن آن، ممکن بود که هر مشکلی مانند پاره شدن، خیس شدن و یا مفقود شدن برای آن‌ها به وجود، اما امروزه با نوآوری سفته الکترونیکی دیگر نگرانی در ارتباط با مشکلات سفته کاغذی نیست و با امنیت بسیار کاملی می‌توانید سفته دریافت کنید و آن‌را به جهات مختلف صادر کنید.

نوعی دیگر از کاربرد سفته که بسیار پر استفاده نیز می باشد به عنوان ضمانت است که کارفرمایان از کارمندان سفته دریافت می کنند. امروزه با به وجود آمدن سفته الکترونیکی می‌توانید این کار را به سادگی انجام دهید و اگر فردی هستید که قصد دارید به کارفرمای خود سفته ارائه دهید و یا اگر کارفرما هستید و می‌خواهید سفته دریافت کنید، سفته الکترونیکی از هر نظری می تواند امنیت بیشتری به نسبت سفته های کاغذی داشته باشد.

چرا سفته الکترونیکی برای شما بهتر است؟

در حال حاضر سفته‌های کاغذی هم توسط بانک‌ها ارائه می‌شود و شما می‌توانید از آن‌ها هم استفاده کنید، اما در دریافت سفته‌های الکترونیکی یک‌سری مزیت‌های خاص وجود دارد که همین مزیت‌ها می‌تواند باعث شود که شما ترغیب به دریافت آن‌ها شوید.

دریافت سفته به مبلغ مورد نیاز

یکی از اصلی‌ترین و بهترین مزیتی که سفته‌ الکترونیکی دارد، این است که شما می‌توانید دقیقاً سفته را به مبلغ مورد نیاز خود دریافت کنید، اگر تجربه دریافت سفته کاغذی را داشته باشید، می‌دانید که سفته‌های کاغذی به صورت عدد رند، یعنی 5، 10 ، 20، 50 میلیون عرضه می‌شوند که اگر شما بخواهید رقم بین این مبالغ را تهیه کنید ممکن است کمی به مشکل بر بخورید.
اما در سفته الکترونیکی کاملاً این مشکلات رفع شده است و می‌توانید سفته را دقیقاً به مبلغ مورد نیاز خود دریافت کنید.

تهیه سفته در هفت روز هفته و بیست و چهار ساعت شبانه روز

از دیگر مزایای سفته الکترونیک، این است که شما نیاز نیست صبح به بانک بروید تا بتوانید سفته دریافت کنید، فقط کافی است که از طریق سامانه‌های مربوطه هر ساعت از شبانه روز که می‌خواهید اقدام کنید تا سفته مورد نظر خود را دریافت کنید و از این بابت محدودیتی هم نخواهید داشت.

امنیت بسیار بالا

سفته‌های الکترونیکی کاملاً امنیت را تامین می‌کنند، زمانی که شما برای کسی سفته کاغذی صادر می کنید، این امکان وجود دارد که کسی با جعل امضا یا تغییر دادن اعداد، در سفته ایجاد تغییر کند و این موضوع می تواند یاعث ایجاد مشکلات عدیده ای باشد. اما سفته‌های الکترونیکی اینگونه نیستند و با توجه به هوشمند بودن آن‌ها، شما می‌توانید سفته را با امنیت بالایی به افراد مختلف ارائه دهید، در ضمن اگر سفته شما گم شود یا به سرقت برود، می‌توانید از طریق کد ملی خود و با استفاده از سامانه‌های آنلاین خود بانک ها، سفته ها را پیگیری کنید.

به صورت کلی سفته الکترونیکی می‌تواند تحول بسیار بزرگی را در ارائه سفته‌های بانکی به وجود بیاورد و با توجه به اهمیت امروزه دنیای دیجیتال مزیت بزرگی برای افراد خواهد بود که بهتر و ساده‌تر بتوانند از خدمات بانکی استفاده کنند.

هزینه دریافت سفته الکترونیکی چقدر است؟

هزینه‌ی سفته کاغذی و سفته الکترونیکی تفاوتی با یکدیگر ندارد و هزینه دریافت به نسبت مبلغ سفته تعیین می‌شود.

به عنوان مثال هر یک میلیون تومان سفته‌ای که شما دریافت می‌کنید، موظف هستید که به مبلغ 500 تومان هزینه برای آن بپردازید، بنابراین اگر بخواهید یک سفته 20 میلیون تومانی دریافت کنید، باید هزینه نهایی که پرداخت می‌کنید 10 هزار تومان باشد.

دقت داشته باشید که این مبلغ پرداختی شما هم به حساب سازمان مالیاتی کشور واریز خواهد شد.
البته توسط سامانه‌ای که برای دریافت سفته الکترونیکی به وجود آمده است، شما می‌توانید مبلغ دقیق و نهایی سفته خود را بررسی کنید.

صدور سفته الکترونیکی چقدر زمان نیاز دارد؟

برای صدور سفته کاغذی شما علاوه بر این که باید طولانی بودن راه و شلوغی آن‌را تحمل کنید، باید در بانک هم منتظر صف طولانی باشید تا نوبت شما شود، اما سفته الکترونیکی اصلاً این‌طور نیست و شما می‌توانید به صورت کامل سفته خود را پر کنید و بعد از پرداخت هزینه هم می‌توانید خیلی سریع و در لحظه سفته خود را دریافت کنید.

نحوه تسویه سفته الکترونیکی

برای این که بتوانید سفته الکترونیکی را تسویه کنید، نیاز نیست که فرایند پیچیده‌ای را پیش ببرید، فقط کافی است که صادر کننده سفته در سامانه مربوطه شناسه سفته را به همراه مبلغی که می‌خواهد ثبت کند و بعد از این مورد هم گیرنده می‌تواند از طریق همین سامانه دریافت مبلغ را تایید کند تا در سامانه بانک ثبت شود.

پس برای تسویه هم حتی نیاز نیست که گیرنده سفته به صورت حضوری به بانک مراجعه کند و خیلی ساده می‌تواند از طریق سامانه مربوطه تسویه را انجام دهد.

جمع بندی

به صورت کلی سفته الکترونیکی می‌تواند برای شما بسیار مناسب باشد و اگر فردی هستید که از سفته به صورت مکرر استفاده می‌کنید، می‌توانید با استفاده از این قابلیت خیلی ساده‌تر سفته‌های مورد نظر خود را صادر کنید و از آن‌ها استفاده کنید، در این مقاله قصد داشتیم به صورت کامل سفته الکترونیکی را به شما توضیح دهیم.

امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و اطلاعات کامل را نسبت به موضوع مقاله کسب کرده باشید، در ضمن هر سوالی درباره این موضوع دارید، می‌توانید از طریق نظرات مقاله با ما در ارتباط باشید.

احراز هویت چیست و چرا برای سازمان‌ها مهم است؟

سفته الکترونیک – امروزه با توجه به گسترش تکنولوژی، روند کارهای بانکی اغلب به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، از چند سال گذشته تاکنون بسیاری از بانک‌ها  و موسسات مالی خدمات خود را به صورت آنلاین و الکترونیکی نیز عرضه کرده‌اند که می‌توانید به صورت کاملاً آنلاین از افتتاح حساب تا کلیه فعالیت های بانکی خود را …

احرازشو راهی برای صدور امضای دیجیتال

سفته الکترونیک – امروزه با توجه به گسترش تکنولوژی، روند کارهای بانکی اغلب به صورت الکترونیکی انجام می‌شود، از چند سال گذشته تاکنون بسیاری از بانک‌ها  و موسسات مالی خدمات خود را به صورت آنلاین و الکترونیکی نیز عرضه کرده‌اند که می‌توانید به صورت کاملاً آنلاین از افتتاح حساب تا کلیه فعالیت های بانکی خود را …